Farklı ürünlerdeki bakterileri inceleyen genetik mühendisi Dilara Sarı, “Besi yerine suşi ekeceğiz. Ben karşılaştırma olsun diye iki farklı suşi büyüteceğim. Somon çiğ, diğerinde yengeç var.” diyerek ürünleri tabakaya sürttü. Sonuçları gösteren mühendis herkesi şaşırttı. Sonuçları anlatan mühendis şunları söyledi: “Bu çiğ olmayan bu da çiğ olan. Çiğ olanda daha farklı bekliyoruz hepimiz. İkidir şaşırtıyorum. Bakteriler zaten her yerde. Bakteri olması kötü olduğu anlamına gelmiyor. Her gıda, derimizde varlar. Pek çok şeyin dengesini korumak için varlar. Bu sonuçlar çok normal çünkü herhangi gıdayı bastığınızda gene bu olacaktı. Benim sipariş verdiğim yer gayet temiz ve hijyenik çalışan yermiş çünkü farklı renk ve şekillerde koloni büyümesi olmadı.”
Related Posts
Hatay’da karbonmonoksit zehirlenmesi: Dede öldü, babaanne ve torun hastanede
- Mehmet Karaman
- 26 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Hatay’da karbonmonoksit zehirlenmesi: Dede öldü, babaanne ve torun hastanede
Diyarbakır’da 250 kuyumcuya IBAN cezası
- Mehmet Karaman
- 26 Kasım 2024
- 1 min
- 0
Diyarbakır'da 250 kuyumcuya IBAN üzerinden işlem yapıp faturalandırılmadığı gerekçesiyle 2 ila 20 milyon arasında ceza…
Bozcaada ve Gökçeada’ya yarın yapılacak bazı feribot seferleri iptal edildi
- Mehmet Karaman
- 25 Kasım 2024
- 1 min
- 0
Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arabalı vapur hatlarında, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın bazı seferler iptal…